vbeco verwarming-sanitair-warmtepompen-airco-zonne energie
Home » Onze diensten

Onze diensten

Verwarming

DÉ VERWARMINGSEXPERT IN MOERZEKE (HAMME), WIJ BEDIENEN GANS VLAANDEREN!

Met één druk op de knop een zachte temperatuur verspreiden door uw hele huis? Handig! Centrale verwarming is een plezier. Renoveert u uw woning, of begint u met een nieuwbouw? Dan neemt u het best een verwarmingsexpert in de arm. Radiatoren of vloerverwarming? Een klassieke ketel, of een hernieuwbare energiebron? U beantwoordt de vragen zelf, maar VBECO helpt u om de juiste oplossing te kiezen.

 

STRENGE SELECTIE TOPMERKEN

VBECO plaatst uitsluitend installaties centrale verwarming van de Duitse merken VAILLANT en BUDERUS. Waarom? Omdat u daarmee voor 100 procent gerust bent. VAILLANT is de kwalitatieve en betrouwbare oplossing voor al uw huishoudelijke installaties. Na 135 jaar in de verwarmingssector blijft het bedrijf innoveren. Mag het nóg meer zijn? Dan valt uw oog op BUDERUS, de Rolls-Royce onder de verwarmingssystemen.

 

ONDERHOUD? DE BESTE HERSTELLING !

De goedkoopste en slimste herstelling van uw defecte verwarmingsketel? Het defect voorkomen, met regelmatig onderhoud. VBECO neemt uw cv-ketel, zonneboiler of warmtepomp onder de loep nog vóór er iets misgaat. En signaleert zo tijdig of onderdelen aan herstelling of vervanging toe zijn. Wilt u ook uw installaties kerngezond houden? Laat VBECO dan een kijkje nemen, met of zonder onderhoudscontract. Uw verwarmingsinstallatie onderhouden, repareren of installeren? Vraag advies en contacteer VBECO!

 

Uw specialist voor centrale verwarming in vlaanderen.
Wij doen zowel installatie, onderhoud als herstellingen!

Sanitair

SANITAIRE INSTALLATIES

Water legt een hele reis af: van de leidingen tot de riolering. En daartussen vult het baden, kookt het groenten of wast het borden af. Loopt er ergens in die cyclus iets mis? Dan verstoort dat uw dagelijkse comfort. Gelukkig belt u dan gewoon dé loodgieter voor de klus: vbeco BV.

 

UW DROOMBADKAMER VAN TOP TOT TEEN

Uw badkamer is meer dan een ruimte met een badkuip. Het is de plaats waar u op adem komt: een deugddoende douche nemen, zalig wegdromen in een heet bad, ... Even uw batterijen opladen. Is uw droombadkamer in strak wit of warme aardetinten? Met regenkop en/of inloopdouche? U kiest, in een persoonlijke rondleiding door de showrooms van Joossens, Desco, Schrauwen, Van Marcke en Sterck sinds jaar en dag de betrouwbare partner van vbeco BV. U kan er alleen inspiratie op doen, of u stelt er uw badkamer van top tot teen samen.

 

DUURZAAM VOOR UW PORTEMONNEE ÉN HET MILIEU

Water is kostbaar. En tegelijk valt het in België wekelijks zomaar uit de lucht. Maak daar gebruik van, met een waterput. Regenwaterrecuperatie is een slimme investering, want u betaalt één keer voor de put en de waterpomp. En profiteert járenlang van gratis water. Zachter water dan dat uit de stadsleidingen, bovendien. Vraag meer info over duurzame sanitaire installaties aan vbeco BV.

 

Lekt uw kraan, of wilt u een nieuwe badkamer? Contacteer vbeco BV vandaag nog voor uw gratis en vrijblijvende offerte!

Duurzame energie

DUURZAME BRONNEN ZOALS WARMTEPOMPEN ZIJN DE TOEKOMST!

Hernieuwbare energie is meer dan een hype. Want de grondstoffen die we nu gebruiken, raken ooit op. Dus wie slim is, investeert in duurzame bronnen. Zoals de warmte van de aarde, de zon en hout. Installaties voor deze energiebronnen zoals warmtepompen zijn niet spotgoedkoop, maar op langere termijn zijn ze véél voordeliger dan de traditionele systemen. vbeco BV uit Moerzeke helpt u kiezen.

 

POMP WARMTE UIT DE AARD

Het principe van een warmtepomp is heel eenvoudig. De aarde produceert warmte. En die – gratis – energie gebruikt u gewoon om uw woning op temperatuur te houden. De buiten-unit haalt warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht en transporteert die naar de binnen-unit. Dat systeem verspreidt daarna de warmte over uw hele huis. De installatie van warmtepompen is milieu- en portemonneevriendelijk. Want u bent niet afhankelijk van stookolie- of gasleveranciers en hun wisselende prijzen.

 

TAP ZONNE-ENERGIE

De oerbron? De zon! Uw zonnepanelen zetten de stralen om in energie en loodsen die naar uw boiler. Afwassen, douchen of koken: het kan allemaal met natuurlijk verwarmd water. vbeco BV plaatst en onderhoudt alle types zonneboilers van de merken Vaillant en Viessmann: uw garantie voor kwaliteit. En het beste van al? Uw energiefactuur daalt alleen maar.

 

VERBRAND CO2-NEUTRALE PELLETS

Pellets zijn geperste stukjes houtresten. Hout is een natuurlijke grondstof, en niet afhankelijk van prijsschommelingen zoals olie en gas. Bij verbranding komt natuurlijk CO2 vrij, en dat is niet anders bij pellet ketels. Maar de houtschilfers stoten alleen maar uit wat ze ooit als boom opnamen. Het CO2-gehalte blijft dus gewoon in evenwicht: een milieuvriendelijke keuze!

ONZE MERKEN:

Vaillant - Viessmann - Mitsubishi Electric - Samsung - Vasco - Renson - Eurener - Fronius - Horus Pelletkachels - Wellstraler

 

Ventilatie

ONONTBEERLIJK

Om de kwaliteit van de binnenlucht te garanderen, is een goede ventilatie onontbeerlijk. Sterker nog, bij nieuwbouw of grote renovaties is een ventilatiesysteem verplicht! vbeco BV kan U bijstaan bij het maken van de juiste keuze ventilatiesysteem. Geen nood met de ventilatie-oplossingen van Vasco of Renson maakt u altijd de juiste keuze! Onvoldoende afvoer van vervuilde of vochtige lucht leidt tot vochtproblemen, waardoor schimmels en bacteriën welig tieren. Dat zorgt voor lichamelijke ongemakken, zoals een droge keel, ademhalingsproblemen en allergieën. Vandaar het belang van een degelijk ventilatiesysteem bij nieuwe en goed geïsoleerde bestaande huizen. Want hoe hoger de isolatiegraad van uw woning, hoe groter de noodzaak aan ventilatie, omdat de vervuilde lucht dan niet meer op natuurlijke wijze kan ontsnappen langs spleten en kieren, zoals bij oudere en minder goed geïsoleerde woningen.

Onderhoud en herstelling

Naast verwarming en sanitair bieden wij tal van andere diensten en services, ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, steeds met de beste producten aan de scherpste prijzen. Voor al onze installaties staan wij steeds garant voor een uitstekende service.

Wij zijn gespecialiseerd in Vaillant en Viessmann , maar kunnen U ook helpen met andere merken.