vbeco verwarming-sanitair-warmtepompen-airco-zonne energie
Home » AIRCO !!!!

AIRCO !!!!

Uw airco specialist

VBECO,

Bruno De Keyser Uw airco installateur voor regio Waas & Dender. 

Reeds meer dan 15 jaar ervaring in de HVAC sector en sinds een 4 tal jaar leveren en plaatsen wij ook airco voor de particuliere markt.

Voor ieders budget hebben wij een oplossing op maat en werken vooral met de merken Samsung, Toshiba, vaillant en mitsubishi electric.

Wenst U deze zomer nog van een aangenaam binnen climaat te genieten, vraag dan snel uw gratis offerte aan.

 

Samsung airco

Samsung airco - vbeco

SAMSUNG WIND-FREE 

Comfortabel koelen, zonder tochtgevoel: de revolutionaire Samsung WindFree™ range maakt dit mogelijk! De moderne technologie zorgt ervoor dat de lucht geleidelijk verspreidt wordt, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreedt.

 

In de Fast Cooling modus wordt op krachtige wijze de ruimte op de gewenste temperatuur gebracht. Hierna sluiten de lamellen van de unit en wordt de ‘stille lucht’ door duizenden microgaatjes de ruimte in geblazen, waardoor een comfortabel binnentemperatuur behouden blijft. Deze unieke WindFree™ technologie kan in iedere ruimte worden toegepast.

 

Toshiba airco

Toshiba airco - vbeco

WANDMODEL HAORI

Kies zelf de kleur die past bij je interieur
Het is mogelijk met TOSHIBA’s wandmodel Haori. Een designairconditioner, voorzien van een prachtige, stoffen bekleding. Een Haori is een traditionele Japanse kimono die over de lange kimono wordt gedragen. Een passende naam dus voor dit model! Deze stoffen hoes is makkelijk te wisselen, kies bijvoorbeeld voor een ander kleurtje of zelfs voor een eigen ontwerp! Maar de Haori heeft nog veel meer te bieden; schone lucht, diverse bedieningsmogelijkheden en geoptimaliseerde uitblaastechnieken voor optimaal comfort.

Veelzijdige designairconditioner
De Haori is erg geschikt voor thuis; in de slaapkamer, woonkamer of wat te denken van de zolder­kamer die in de zomer te heet en in de winter ijskoud wordt? Maar ook op kantoor kan de Haori prima worden toegepast voor een productief binnenklimaat. Dankzij de vele, innovatieve functies zoals de speciale HaDa Care uitblaastechniek, het instelbare uitblaas­patroon met verticale en horizontale uitblaaslamellen en de fluisterstille werking past de Haori zich ook helemaal aan aan jouw wensen op het gebied van comfort.

Vaillant airco

Vaillant airco - vbeco

climaVAIR exclusive

Airco voor het koelen en verwarmen van woningen

  • Nieuw milieuvriendelijk R32 koudemiddel, conform de meest recente EU-regelgeving
  • Uitzonderlijke energiebesparing met seizoengebonden efficiëntieklasse tot A+++
  • Aangenaam binnenklimaat het jaar rond met verwarming en koeling
  • Design past perfect in elk interieur
  • Bediening per vertrek voor maximaal comfort en optimale energiebesparing